WEBBHOTELL

Din webbplats hem på nätet! Hyr in dig på vårt webbhotell och vi ser till att din hemsida är online året runt.

Deluxe EXECUTIVE Suite
Utrymme 10 GB 20 GB 50 GB
Trafik 100 GB 200 GB 500 GB
Antal extra domäner 5 st 10 st 20 st
cPanel kontrollpanel
Obegr. antal e-postadresser
PHP & MySQL
Backup varje timme
Telefon- chatt- och e-postsupport
30 dagar öppet köp
Ingen uppsägningstid
Alla priser inklusive moms
Pris per månad 49 kr 79 kr 99 kr
Pris per kvartal (-5%) 139 kr 225 kr 282 kr
Pris per år (-10%) 529 kr 853 kr 1069 kr
Just nu första året* 149 kr 249 kr 349 kr
BESTÄLL NU

*ÅR 2 FAKTURERAS ORDINARIE PRIS PER ÅR

Snabba servrar hos Seven Star

Vi använder oss alltid av stabil och beprövad hårdvara som levererar en säker tjänst med hög prestanda. Exempelvis kör vi våra servrar på Xeon-processorer från Intel med serverklassade RAM-minnen och hårddiskar. Samtliga hårddiskar är speglade och utöver detta sker backup av all data varje timme till annan datahall.

Öppet köp

När du tecknar webbhotell hos oss kan du alltid ångra dig inom 30 dagar och få pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Du behöver bara berätta varför sen betalar vi tillbaka pengarna direkt.

Flera domäner

Har du flera webbplatser kan du administrera detta på ett och samma webbhotell utan att behöva betala extra pengar. I vårt minsta paket kan du administrera upp till 5 hemsidor på samma konto.

Domännamn

Har du ingen adress till din hemsida idag? Då kan du beställa ett domännamn från 79 kr/år tillsammans med ditt webbhotell. Resten sköter vi! Tänk bara på att stava domännamnet rätt.

cPanel som kontrollpanel

Som kund hos Seven Star får du tillgång till världens mest använda kontrollpanel för webbhotell från cPanel. Från kontrollpanelen kan du sköta allt som rör ditt konto, exempelvis sätta upp e-postadresser, skapa ftp-användare, sätta upp databaser, lösenordsskydda kataloger och lägga till flera domäner. Inte nog med detta, du kan också med ett par knapptryck installera de flesta populära programvaror så som WordPress, Joomla och osCommerce.

Suport på dina villkor

Det är lätt att komma i kontakt med oss med något av alla alternativ vi erbjuder. Förutom att du kan ringa och e-posta till oss kan du även chatta med oss live här på hemsidan, något som vi själva anser vara den mest smidiga kontaktvägen. Vi finns såklart även på Facebook och Twitter där vi också kan svara på dina frågor. Vi finns helt enkelt där du finns!

291 script med ett par klick

Installera populära programvaror så som WordPress & osCommerce med bara ett par klick utan några som helst förkunskaper. Genom kontrollpanelen får du tillgång till ett verktyg där du enkelt väljer ut den programvara du vill installera, följer instruktionerna och klickar på slutför. Enklare kan det inte bli och du behöver inte oroa dig över versioner, vi har alltid den senaste! Se gärna hela listan av programvaror hos Softaculous.