BLOGG

Här på vår nyhetsblogg finner du det senaste i nyhetsväg.
Vi uppdaterar den även löpande med eventuella driftstörningar.

Vad är ett webbhotell?

Låt oss säga att du har någon slags information som du vill dela med dig utav på Internet. Ditt första steg kommer då troligtvis vara att hitta en webbutvecklare eller någon som kan hjälpa dig att skapa en hemsida där du kan presentera din information. Du kommer till slut sitta med ett gäng bilder och filer framför dig.

När väl din hemsida är redo, kommer du eller din webbutvecklare att behövda ladda upp den till en server med åtkomst mot Internet så att alla i vår omgivning kan komma åt den. Det är just där som vi som webbhotell kommer in i bilden.

Vi som webbhotell-företag är länken mellan dig som privatperson eller företag och som vill dela med sig av information på Internet. Vi är alltså ett av många företag som erbjuder dig utrymme där du kan ladda upp din hemsida så att den blir synlig på Internet, dygnet runt, året runt.

Vi får ofta frågan om det inte finns några gratis alternativ, vi är ju trots allt på Internet! Det finns en del gratis alternativ som kan fungera jättebra för just dig. Ha däremot alltid i åtanke att man oftast får vad man betalar för, på ett eller annat sätt. Många alternativ som är gratis tvingar dig att visa annonser som betalning för utrymmet vilket inte ser professionellt ut på ditt företags hemsida.

Ta gärna en titt på de alternativ vi erbjuder under produktsidan Webbhotell!

Postat i Nyheter | 27 March 2013
0 kommentarer

0 kommentarer till "Vad är ett webbhotell?"

Kommentera

You must be logged in to post a comment.